Латиноамериканската певица Дженифър Лопес признава, че днес се чувства по-уверена от всякога.

Звездата, която в момента е жури в телевизионното шоу "American idol", участва в снимките на нов филм, подготвя 10-ия си музикален албум, а едновременно с това е дизайнер на собствената си модна линия "Kohls" и е готова да посрещне всяко ново предизвикателство в живота си и да се изправи срещу всички трудности.

"Чувствам се сякаш отново съм на 28 г. Кокалите не ме болят, чувствам се страхотно, по-уверена и жива отвсякога. Разбира се, аз все още имам нерви, но вече знам как да ги контролирам. Когато бях 20-годишна изобщо не вярвах в себе си. На този етап от живота си мога спокойно да си позволя да падна, а след това да се изправя отново", споделя Дженифър.

44-годишната певица разкри, че е приятно изненадана от отношението на обществото към по-възрастните жени и се радва, че в днешно време те могат да се радват на много по-дълга кариера под светлините на прожекторите, пише БГНЕС.

В интервю за новия брой на американското списание "InStyle" тя споделя удоволствието си от начина, по който се гледа на колежките й на нейните години.

"Повратният момент беше преди няколко години, когато в септемврийските броеве на женските списания бяха магнетични жени над 40-те, на които аз се възхищавам. Дженифър Анистън, Холи Бери, Сандра Бълок, Джулия Робъртс и аз. Хората започват да вярват в себе си на този етап от живота си. Щастлива съм", разказа Лопес.

Четете още: Джей Ло е една истинска Адреналина