Автор
Woman.bg

Дженифър Лав Хюит пусна линията си за бременни дами

През ноември ви съобщихме, че Дженифър Лав Хюит планира да пусне на пазара модна линия за бременни.

Новото начинание на актрисата е вече факт, а вчера се състоя и дебютът на колекцията.

На събитието Джен сподели, че никак не й е лесно да се бори с натрупаните килограми след бременността.

"Трудно е, наистина е трудно" - призна актрисата, която роди дъщеричката си Отъм преди четири месеца.

"Не бях сигурна къде ще се проваля и какво ще се случи. Просто се чувствам чудесно от факта, че мога да бъда честна, че срещам трудности с килограмите си, а дрехите, които предлагам правят справянето с тях по-лесни. Освен това те ме карат да се чувствам красива. Трябва да призная, че все още нося доста от дрехите си за бременни, просто защото с тях се чувствам добре. Истината е, че все още не съм се върнала към предишната си форма и не мога да нося старите си дрехи" - откровеничи Джен.

Хюит признава още, че не спазва стриктни диети, за да отслабне. "Ако имаш точните приоритети, бебето трябва да е най-важно за теб. Необходимо е да се храниш, за да го кърмиш. Аз имам момиченце и искам един ден тя да види, че майка й има добро самочувствие и няма комплекси относно тялото си. Понякога това е наистина трудно и аз не го крия" - допълва тя.

Относно това защо е решила да пусне своя линия за бременни, Хюит отговаря така:

"Живеем в доста странно време, в общество, в което жените не са много мили една към друга. Затова си помислих, че това е една много добра възможност да реализирам енергията си и да направя линия за жени от жена, която иска те да се чувстват удобно, да бъдат красиви и да изглеждат страхотно, особено във време, в което нямат условията за това."