35-годишната актриса е развълнувана, че очаква второто си дете със съпруга си Браян Халисей. Двамата са родители на 13-месечната Отъм Джеймс. "Дженифър и Браян са много радостни, че очакват второто си дете", потвърди представител на актрисата за списание "Пийпъл".

Двамата се ожениха на тайна церемония 5 дни преди да се роди дъщеря им Отъм през ноември 2013 г. Актрисата благодари на съпруга си, че я е подкрепял в родилната зала и дори се пошегува, че трябва да направи това своя професия. "Той трябва да стане мъжка дула, която да помага на бременните и родилките. Аз бях много притеснена, че няма да мога да се справя, но той ме подкрепи. Много се гордея с него", каза тя.

Брюнетката призна още, че през по-голямата част на първата си бременност е избягвала различни хора, защото са били много груби. "Хората са зли! Как може да са зли с една бременна?! Всички ме питаха какво ще е детето ми, а аз отговарях, че не зная. После започваха да гадаят по корема ми. Всички ми говореха колко ми е пораснало дупето или гърдите, които и преди си бяха на място. През по-голямата част от бременността си избягвах много хора, а и след това и така ми беше добре", сподели Дженифър Лав Хюит.

БГНЕС