Едва ли някога ще разберем каква е формулата за перфектен вънщен вид на Дженифър Лопес, но това не ни пречи да се наслаждаваме на страхотните й визии и чаровната усмивка.

Тя е известна със сексапилните си извивки и предизвикателни тоалети. Като жури в американското предаване „American Idol” Дженифър често залага на запомнящи се и бляскави тоалети.

45-годишната Дженифър бе гост в телевизонното шоу на Jimmy Kimmel в Лос Анджелис преди броени дни и трябва да отбележим, че латината изглежаше превъзходно!

Джей Ло се бе спряла на сексапилна червена рокля по тялото, която подчертаваше всяка една нейна извивка.

По-рано днес писахме за важността на цветовете като част от нашия живот, тъй като благодарение на зрителното ни възприятие, те са влиятелно явления и допринасят за голяма част от възприемането на реалността.

Четете още: Световен ден на цветовете

За всичи дами, които обичат да носят червено, ето какви са резултатите от изследването: Червеният цвят привлича вниманието към ползвателя. Ако вашите дрехи, обувки и аксесоари са предимно в тази гама, вие сте страстни и романтични натури, търсещи постоянно погледи върху вас.

Дженифър определено е от жените, които са страстни и привличат вниманието върху себе си.

Четете още: Как изглежда Джей Ло без фотошоп?

Прибрана коса назад с няколко падащи кичура, силно очертани очи и устни в телесен нюанс допълваха изисканата й визия.

Одобряваме решението й да заложи на червени обувки, които са всичко друго, но не и скучни - семпъл модел, висок и тънък ток и остър връх.

Дженифър бе придружена от колегите си – Кийт Ърбън и Хари Коник Джуниър, които си направиха селфи:

Четете още: Какви снимки обичат да си правят модните блогърки