Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън: Най-важна е любовта на публиката

Актрисата Дженифър Анистън, която за малко се размина с номинация за "Оскар" тази година, сподели, че за нея по-важна е любовта на публиката, а не наградата.

Актрисата Рийз Уидърспун изпратила "сладко" съобщение до колежката си Дженифър Анистън, след като получи номинация за "Оскар" вместо бившата "приятелка".

Четете още: Анистън и Джоли за първи път на събитие заедно

* Рийз и Дженифър

38-годишната Уидърспун, която получи номинация за ролята си във филма "Моето приключение в дивото", се опитала да утеши колежката си Анистън, която остана без надежда за "Оскар" тази година.

Русокосата актриса изпратила "сладко писмо" на 45-годишната си приятелка, за което разказа самата Анистън пред "Access Hollywood".

"Рийз ми изпрати сладък имейл, както го направи Джулиан Мур. Те са невероятни жени. Наистина е хубаво", сподели звездата, която се очакваше да бъде отличена с "Оскар" за драматичната си роля във филма "Cake".

Липсата на номинация разочарова почитателите й, които силно се надяваха тя да спечели първия "Оскар" в кариерата си. Въпреки това, актрисата сподели, че преди всичко е одобрението на публиката, която награди Анистън с толкова овации на филмовия фестивал в Торонто, че я накара дори да се просълзи от радост. "За мен най-скъпото и ласкателното е това колко хора харесаха филма, а не толкова това да бъда номинирана", каза актрисата.

Дженифър, която поема ролята на Клер Симънс в драмата призна, че се е съгласила да участва, за да докаже на себе си, че може да го направи.

Четете още: Ами сега, Дженифър?