Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън иска дрешник за 60 000 долара

Актрисата Дженифър Анистън ще похарчи 60 000 долара за нов дрешник.

Звездата, изгряла в сериала "Приятели", и годеникът й Джъстин Теру в момента преустройват дома си в Лос Анджелис. Една от промените ще бъде превръщането на гаража в огромен дрешник. Дрешникът ще има прозорец на тавана, през който ще влиза естествена светлина, както и специална гримьорна за Дженифър.

Четете още: Пластичните операции на Дженифър Анистън

Двамата направиха доста промени в дома си. Разшириха спалнята си почти двойно и добавиха голям балкон към нея. Обновиха стълбището, добавиха водни каскади от вулканични камъни и стъклени парапети. Премоделираха също така кухнята и къщата край басейна.

Четете още: Дженифър Анистън мразела косата си

Домът на годениците разполага и с луксозен фитнес салон, няколко кухни, библиотека, трапезария, басейн и частна винарна. За гостите има достатъчно място, както и две спални с отделни тераси, пише БГНЕС.

Макар че в имота има винарна, Джъстин настоява Дженифър да откаже виното. "Колкото по-зрял става Джъстин, толкова по-вманиачен става той за здравословния начин на живот. Той иска Джен да го последва в това му увлечение. Тя значително намали виното, но въпреки всичко пийва по чаша-две", издават приближени до двойката.

* Джъстин и Дженифър