Автор
Woman.bg

Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе

Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе, съобщава Фимейл фърст.

44-годишният рапър бил решен да покаже на 32-годишната певица, за която се ожени през 2008 г., колко много я обича след слуховете, че бракът им е в опасност.

Четете още: Бионсе – кралицата на късите топове!

"Има слухове за развод и понякога на турнето беше много напрегнато. Бионсе разчита много на майка си и на сестра си, тъй като те са много близки", разкри запознат източник пред сайта E! News.

"Джей иска всичко да върви добре и се опитва да убеди Бионсе, че не иска развод. Подарява й цветя, постоянно й изпраща есемеси, в които й казва, че я обича. Прави всичко възможно", допълва източникът.

Двойката, която завърши турнето си на 6 август в Сан Франциско, ще пътува до Париж през септември за два концерта и иска да запази колкото се може по-професионални отношения.

Четете още: Поредната любовница на Джей Зи проговори! (видео)

"Когато са на турне, работата е на първо място. Те са професионалисти и опитват да се държат колкото се може по-професионално", разказва запознатият източник.

Според слуховете двойката, която има 2-годишна дъщеря Блу Айви, е отседнала в имението на добрата им приятелка Гуинет Полтроу в Лос Анджелис през лятото, тъй като то им осигурява уединение.

Източник: БГНЕС