Автор
Woman.bg

Джей Зи и Бионсе: Ние сме като всяко друго семейство

Джей Зи и Бионсе дадоха официално изявление за разигралата се драма с по-малката сестра на певицата Соланж, която нападна рапъра в асансьор в Ню Йорк.

Сайтът TMZ пусна кадри от нападението, което се случи по-рано тази седмица и за което вече писахме.

Звездното семейство най-накрая наруши мълчанието си относно инцидента и пусна официално изявление до медиите.

Четете още: Какво се случи с отношенията на Соланж и Бионсе след боя с Джей Зи?

"Имаше много спекулации за това какво е предизвикало неприятния инцидент. Но най-важното е, че нашето семейство остави това зад гърба си", се казва в изявлението. Двойката увери почитателите си, че някои от слуховете са напълно измислени.

Те отрекоха спекулациите, че Соланж е била в нетрезво състояние. "Това просто е невярно. В края на деня всяко семейство има проблеми. Ние не сме по-различни. Обичаме се един друг, защото преди всичко сме семейство. Оставихме случилото се зад гърба си и се надяваме всички останали да направят същото", пише още двойката.

Според Джей Зи и Бионсе вече всичко между тях и Соланж е добре. "И двамата признаха личната си вина за случилото се, което е част от личния ни живот. Извиниха се един на друг. Продължаваме да бъдем сплотено семейство", споделиха звездите.

Четете още: Соланж нападна Джей Зи в асансьор (видео)

Скандалното видео с "побоя" беше публикувано от сайта TMZ.com и показва, в черно-бели кадри как сестрата на Бионсе напада Джей Зи, видимо разгневена по неизвестни причини. Хотел "Стандарт" в Ню Йорк, където се разигра драмата, заяви, че е уволнил служителя, виновен за изтеклия запис в асансьора, пише БГНЕС.