Автор
Woman.bg

Джей Ло ултра секси за Световното по футбол!

Само преди дни Дженифър Лопес се завърна от снимачната площадка на „Adrenalina” - новото й парче с Рики Мартин, и вече е готова да се развихри и за снимките към парчето „We Are One (Ola Ola)“ - официалната песен на 2014 FIFA World Cup.

Четете още: Дженифър Лопес ще пее химна на световното по футбол

Нека ви припомним, че една от най-популярните бразилски певици Клаудия Лейте, заедно със суперзвездите Питбул и Лопес ще изпълни официалната песен на Мондиал 2014 – “We Are One (Ole Ola)“.

С “We Are One (Ole Ola)“, изпълнителните си поставят за цел да представят на света страстта на Бразилия, да пресъздадат цялата колоритна атмосфера на държавата домакин и да даде на футболните фенове нужната музикална емоция пред старта на първенството.

Четете още: Дженифър Лопес обича хаоса в любовта

Джей Ло снима новия си клип към песента заедно с рапъра и певицата във Флорида, преобразявайки снимачната площадка в гореща бразилска атмосфера.

Дженифър изглеждаше изключително секси, облечена с къс бял топ, шарени панталонки и обувки на висок ток. Трудно ни е да повярваме, че звездата е на 44 години!

* Джей Ло бе в перфектна форма

Майката на близначетата Еме и Макс беше във вихъра си, демонстрирайки страхотна форма и настроение.

Ярко червило, обемна грива и големи златисти бижута допълваха визията й.

"Израснах в къща, където обичаха футбола, затова съм развълнувана да пея на откриването на световното първенство с Питбул и Клаудия Лейте", заяви Дженифър Лопес.

"Наистина вярвам, че това е страхотна игра, а силата на музиката ще ни помогне да се обединим, защото сме най-добрите, когато сме едно", заяви Pitbull.

“We Are One (Ole Ola)” ще бъде изпълнена на живо от Клаудия Лейте, Питбул и Дженифър Лопес на церемонията по откриването на Световната купа на 12 юни, 2014 г.