Певицата Дженифър Лопес сподели, че голяма част от живота й е преминала в самоизмъчване, че не е достатъчно добра.

Джей Ло, която е майка на 6-годишните близнаци Макс и Еми от третия си брак с певеца Марк Антъни, иска да бъде винаги перфектна, но едва наскоро се научила да приема несъвършенствата си. "Хаосът в живота ни прави хора. Затова трябва да го приемем, а не да се ядосваме от неговото съществуване", пише тя в новата си книга "Истинска любов" (True Love).

"Част от това да обичаш себе си е да си прощаваш. Това е нещо, в което винаги съм изпитвала трудности. Да съм амбициозна, да съм перфекционистка означава да прекарам живота си в самоизмъчване затова че не съм била достатъчно добра или защото съм оплескала нещо. Отне ми много време, но най-накрая разбрах, че нямаше да имам и половината от предчувствията си като артист през годините, ако не бях допускала грешки", продължава тя.

Четете още: Дженифър Лопес ходи без бельо! (снимки 18+)

Четете още: Дженифър Лопес: Насилвана съм от мъжете!

Сега певицата се чувства в мир със себе си сякаш е на "най-хубавото място", на което е била. "Пътят към изцелението е дълъг и много по-труден от всичко, което съм правила досега. Животът ми не винаги е бил такъв, какъвто съм си го представяла, но това не означава, че не е страхотен", пише Дженифър Лопес.