Автор
Woman.bg

Джей Ло с изключително красив тоалет в бежово

Дженифър Лопес твърди, че знае как може да се превърнете в „жената, която искате да бъдете“. Латината определено умее да се представя в най-добрата си светлина и е пример за успяла и амбициозна жена и грижовна майка.

Лопес е вдъхновение за много жени по света и на 45-годишна възраст изглежда повече от перфектно!

Съвсем естествено е, че сайтът за здраве и фитнес BodyLab.com я избра за свое лице. Ето какво сподели звездата: „Присъединих се към семейството на BodyLab не само заради тяхната всеотдайност относно създаването на здравословни продукти за жени от жени, но и също заради техния цялостен подход към здравословния живот.“

Във вторник красивата Лопес блесна с невероятeн тоалет на представянето на здравословната марка в Санта Моника, Калифорния.

* снимката, която Дженифър сподели в социалната мрежа

Сексапилна, стилна, елегантна, изискана... Дженифър винаги е била жена с изключителен моден усет и привлекателен външен вид. Притежателката не едно от най-сочните дупета в музикалната индустрия работи здраво, за да запази перфектна фигура.

Обожаваме женствения и елегантен стил на Дженифър!



Изпълнителката, която е майка на двама близнаци, се появи в изцяло бежова визия, която много ни допада. Тя се състоеше от пуловер в пясъчен цвят, бежова кожена пола и обувки в телесен цвят.

Небрежно вдигната прическа и грим бежови нюанси допълваха стилното излъчване на Лопес.

"Във всичко, което правя - музиката, филмите, книгата ми, фондацията ми, винаги се опитвам да вдъхновявам жените да бъдат най-добрата и щастлива версия на себе си", казва Лопес.

Целта на BodyLab е да помогне на жените от цял свят да водят по-щастлив и пълноценен начин на живот. И гледайки Дженифър, тя определено е успяла!

Четете още: Дженифър Лопес е променила името си

Четете още: Джей Ло лекувала старата любов с нова