Звездният ежеседмичник Us Weekly избра поп иконата Дженифър Лопес за лице и тяло на новия си брой, посветен на най-сексапилните звездни тела и по този начин недвусмислено я определи за звездата с най-изкусителните извивки, заслужено поставяйки я пред редица по-млади величия.

На фотосесията за списанието 45-годишната Дженифър изглежда пленително както винаги и за пореден път убедително показва, че възрастта е просто цифра.

Красива и уверена, тя с усмивка сменя изящни бански костюми и категорично заявява, че сега се чувства много по-привлекателна и се харесва далеч повече, отколкото на 20 години.

Четете още: Уроци по отслабване от Джей Ло

Латино красавицата е на мнение, че младостта е състояние на духа и уверено признава: "Аз приемам и обичам себе си. Чувствам се секси, млада, понякога и красива. А ако в някой момент не се чувствам красива, то гледам да се съсредоточа върху собствения си образ, а не върху този на другите. Мисля, че добрата самооценка идва, когато се стараеш да си най-добрата версия на самия себе си, а не когато се сравняваш и състезаваш с другите. Разбирате ме, аз не съм висока 1,80 метра, не съм и размер 2. Но според мен нещата и не опират до това, важното е да се стремиш да си най-добрия вариант на себе си, а не да си някой друг."

"Нямам любима част от тялото си, но когато изпееш песен като "Booty", трябва да притежаваш подобно нещо. Радвам се, защото тази година се възроди едно движение - да бъдем по-женствени, а не кльощави и да умираме от глад. Аз лично не гледам телата на хората, може да се заглеждам понякога по мускулите на мъжете, но никога не гледам задниците на жените. Но все пак това (дупето й - бел.ред) стана феномен. Казват го и тези жени, които преди ме караха да се чувствам малка. Не предполагах, че ще изрека тези думи!", продължава с признанията Джей Ло.

Четете още: Допада ли ви: Деним визията на Джей Ло?

Снимка: usmagazine.com, Us Weekly