Дженифър Лопес и Каспър Смарт породиха слухове, че може да се съберат. Двамата бяха двойка между октомври 2011 и юни 2014 г., но са решили да си дадат втори шанс. Те са били забелязани заедно на Нова година в Лас Вегас, където певицата имаше концерт в хотел "Сизърс Палас".

* Каспър и Дженифър

След като се разделиха двамата запазиха добрите отношения помежду си и бяха забелязани заедно няколко пъти по различни поводи. Изглежда обаче те ще опитат да си дадат още един шанс и се надяват всичко да потръгне помежду им, пише БГНЕС.

Наскоро Джей Ло призна, че е била "на ръба на смъртта", когато се разпадна бракът й с Марк Антъни. Бракът им продължи 10 години, но миналата година окончателно се разведоха. Тя сподели, че по време на развода е изпитала повече болка отколкото, когато и да било в миналото.

* Марк и Дженифър

"Спомням си, че бях в гримьорната си и чувствах, че няма да мога да стана от леглото на следващата сутрин. Няма такава болка. Няма толкова силна болка, колкото тази, когато се развеждаш. Надеждата, мечтата, приказката... всичко се разбива на парчета и чувстваш, че ще умреш", довери неотдавна певицата.

Четете още: Джей Ло с изключително красив тоалет в бежово

Четете още: Дженифър Лопес е променила името си