Само преди броени дни латината се появи на червения килим на наградите „Златен глобус“, облечена в изящна дреха, дело на Zuhair Murad. Още на същата вечер Дженифър Лопес реши да замени дългата рокля с бяло творение, показващо перфектната й фигура на афтър партито.

В компанията на красавици като Кара Делевин, Селена Гомес и Джорджина Чапман, 45-годишната Лопес се забавлява до ранни зори.

* Кара Делевин, Джорджина Чапман, Дженифър Лопес, Рита Ора

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на наградите "Златен глобус"? (снимки)

Изглежда щурото купонясване не се е отразило на Дженифър, която ден след това се появи в телевизионното предаване „Despierta America“ в Маями свежа и в прекрасно настроение.

В предаването тя говори за новата си роля във филма The Boy Next Door ("Поклонникът"), който тръгва по кината следващия месец.

Актрисата играе учителка в "мръсен" трилър. Лентата разказва за твърде далеч отишлите отношенията между подрастващ и разведена съседка.

Източници от снимачния екип разкриха, че на екрана ще бъде показана най-ярката сексуална сцена от всички, в които Джей Ло до момента се е снимала.

Нека се върнем към сексапилната визия на Дженифър, която и този път не пропусна стегнатото си тяло. Дрехата, на която се бе спряла е от пролетно-лятната колекция на David Koma.

Допада ни комбинацията от прозрачна материя, „cut out” елементи и играта с цветове, но повечето коментари не бяха толкова позитивни.

„Много добре изглеждаща жена, която се опитва с всички сили да привлича вниманието с неподходящи тоалети за майка на две деца!“, „Тази рокля е пълен абсурд! Дженифър изглежда дебела и не й отива на годините..“, „Невероятно грозна рокля“, „Обичам Джей Ло, тя има страхотен характер и е толкова нормална, но тази визия просто не е за нея“ - това са само част от негативните коментари по адрес на латината.

Дженифър бе заложила на свеж грим в сини нюанси и високо вдигнат кок.

Любопитни сме да разберем какво мислите за визията на блестящата Джей Ло!

Четете още: Джей Ло: Щях да умра от мъка след развода