Автор
Woman.bg

Двуфазен дегримьор - розова вода и масло от жожоба

Досущ като скраба за тяло с кафе, маската за коса с тривитаминол и маската против пъпки и черни точки с аспирин, двуфазният дегримьор с жожоба и розова вода е достоен член на козметичната "банда" от домашни, изпитани и заобичани средства за грижа за красотата.

Това е един чудесен, подхранващ и опияняващо ухаещ двуфазен лосион, с който можете да почиствате грима ежедневно, дори водоустойчивия.

Четете още: Блестяща кожа през зимата

Състои се от две съставки - розова вода и натурално масло от жожоба.

Правете си малки количества, за да имате винаги пресен продукт. Предлагаме ви да смесите в тубичка с пурверизатор 80 мл. розова вода и 20 мл. масло от жожоба.

Преди употреба разклащайте, за да се смесят двете съставки, които в състояние на покой стоят разделени - маслото изплува на повърхността на водата.

Четете още: Растително масло според типа коса

Върху памучно тампонче впръскайте от дегримьора и почистете очите и лицето. Накрая можете да обтриете лицето с тампонче, н апоено само с розова вода, за да премахнете всякакви следи от мазен слой, който маслото неминуемо оставя. Според нас е най-добре да не го правите, а да позволите на маслото да попие в кожата. Това ще бъде истински подарък за нея.