Влюбените двойки често водят спорове на най-различни теми и на всевъзможни места, най-вече в супермаркета.

Британско проучване установи, че изпълнените със страст партньори не винаги използват енергията си само за положителните моменти във връзката си и ежедневно водят разгорещени спорове в хранителните магазини.

Като причина номер 1 в списъка, анкетираните посочват слагането на ненужни продукти в кошницата за пазар. Когато един от двамата се разхожда из щандовете с празен стомах, тогава шансът за препълване на торбата с излишни покупки е най-голям, а заядливите подмятания на другия не остават незабелязани.

Четете още: Романтиката е лек за психиката

Излишното мотаене и избиране на конкретна марка храна обикновено е черта само на един от партньорите в една връзка, която изпъква значително по време на седмичния пазар. "Ненавиждам излишното мотаене и суетене около нещо толкова обикновено", коментира Майк, участник в изследването.

Едно от най-дразнещите и отблъскващи неща е консумацията на неплатена храна, пълнейки количката с останалите покупки. Има два типа хора – тези които ненавиждат този маниер и го смятат за невъзпитан, и тези които смятат, че могат спокойно да си хапват, тъй като и без това ще платят изяденото на касата. Когато в една двойка са събрани и двата типа, тогава това действие задължително е повод за скандал.

Четете още: 7 признака, че той просто флиртува