"Любовта ни започна от снимките на едно танго за един филм в един изпотрошен склад, докато пренасяхме едни железа. Аз си разраних крака и той започна да ме обгрижва с марли и превръзки", заяви Яна Маринова по Би Ти Ви.

Актрисата и колегата й Башар Рахал бяха гости на "Тази сутрин", за да коментират слуховете в медиите, че са двойка, съобщава lifestyle.bg

"Да, заедно сме от три месеца, дори очакваме дете. Тя е бременна в четвъртия месец. Но за да не скандализираме решихме да си останем просто приятели", заяви с насмешка Башар, който видимо се забавлява на измислиците по медиите.

За да е още по-ясен, той попита Яна: "Искаш ли да се поцелуваме сега малко?"

Четете още: Коя е фаталната жена на България?

Според слуховете двамата станали близки на снимачната площадка на новия български филм "11-и А". Там играят мъж и жена.

Истината обаче е, че са добри приятели. Те не отричат, че по време на снимките работели до късните часове на деня, за да подготвят сцените с танците. Наложило се Башар дори да работи с дубльорка, за да усъвършенства стъпките, докато Яна снимала другите сцени от филма.

Сексапилната брюнетка призна, че винаги е мечтала да участва във филм с танци и е дала всичко от себе си.

"11-и А" е за училищния живот в едно елитно столично училище. Яна е учителка по заместване, която никой не харесва заради нестандартните й методи на възпитание.

Четете още: Яна Маринова - отново блондинка

Лентата носи духа на тийнсериала „Клуб Веселие", но вместо с пеене, казусите между героите се решават с надигравания и сложни хореографии.

Повечето от снимките са в истинско училище - в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография./