Автор
Woman.bg

Двете най-желани дестинации за меден месец – Малдивите и Дубай

Малдивите

Когато стане въпрос кое е най-романтичното място на Земята, Малдивите винаги заемат челно място в класациите. Луксът е характерен за островната държава и тук влюбените двойки могат да отседнат както във вила на плажа със зашеметяваща гледка към едни от най-красивите залези, така и в бунгало, потопено във водата, от пода на което могат да наблюдават морското дъно.

Любителите на гмуркането имат възможността да се докоснат до най-различни морски обитатели. Независимо по кое време на годината сте решили да бъде вашата сватба, Малдивите винаги са идеален вариант за меден месец, тъй като температурата целогодишно е между 24 и 33 градуса.

Четете още: 10 прекрасни веранди с изглед към океана

Дубай

Каквото и да се каже за Дубай ще е малко. Разположен на югоизточния бряг на Персийския залив, този луксозен оазис насред пустинята предлага на туристите най-разнообразни преживявания.

Ако сте решили именно там да прекарате своя меден месец, едно от най-романтичните неща, които може да направите, е да отидете на сафари с джипове сред пясъчните дюни и да прекарате нощта в палатка насред пустинята.

Ако пък сте решили да се потопите в лукс, едва ли има по-подходящо място от Дубай – лъскавите хотели ще сбъднат всички ваши желания. И въпреки че ежедневието на местните е забързано, тъй като Дубай е един от най-бързо развиващите се икономически центрове в света, това по никакъв начин няма да попречи да се отдадете на пълноценна почивка на някои от обширните, бели плажове, наслаждавайки се на незабравими гледки.

Четете още: Наш град е сред най-добрите градове за живеене