Главни действащи лица в днешната модна битка са две красиви звездни дами със секси излъчване и безупречен стил, а именно Никол Шерцингер и Кели Брук.

И двете знаменитости бяха подбрали една и съща ефектна черна винтидж рокля от Ossie Clark за раздаването на Националните телевизионни награди с тази подробност, че Никол се появи с дрехата на миналогодишното връчване на отличията, а Кели на тазгодишното.

На изданието на наградите през 2013-та година Никол изглеждаше великолепно в роклята. Дълбоката цепка и V-образното деколте придаваха на визията на певицата чувствен облик, който обаче съумяваше да остане в рамките на стилното излъчване и да стои на страна от пошлото.

Секси нотка придаваха и нежните букли, и подчертаните в черно очи.

Черни сандали с акцент около глезена и златни бижута от Chanel правеха компания на тоалета на изпълнителката.

На 23 януари на тазгодишните награди National Television същата пленителна рокля украси тялото и на Кели Брук. Тоалетът на чаровната дама се допълваше от златист колан около глезена и черни сандали с каишки.

Лично ние определяме избора на тоалет на Кели като голям моден гаф. Според вас непростимо модно прегрешение ли е появата на Брук със същата рокля на същото събитие една година по-късно? А на коя от двете звезди дрехата отива повече?