В днешната ни рубрика „На коя й отива повече“ сме подбрали две известни и сексапилни жени от семейство Кардашиян.

Сестрите Кардашиян са известни с пищните си женствени форми и гордо ги демонстрират при всеки един удобен случай.

По-малката сестра на Ким, която наскоро се похвали с отслабналото си тяло, показа завидни форми в прилепнали къси рокли.

Добрата ѝ форма се дължи на упорити тренировки и здравословен режим на хранене. Очевидно усилените упражнения и амбицията на Клои си казват думата и по-малката сестра на Ким вече може да се похвали със страхотно тяло.

30-годишната Клои, която от съвсем скоро е блондинка, се появи с невероятна бяла рокля на светско събитие.

Четете още: Клои Кардашиян – по-руса и по-слаба

Дрехата й стоеше наистина удивително, не мислите ли? Клои бе допълнила визията си с изискана златиста чанта на модна марка Chanel и елегантни обувки на висок ток на Giuseppe Zanotti.

Роклята е със семпъл дизайн, но впечатляващо деколте и висока цепка и бяхме сигурни, че сме я виждали и на друга знаменитост. Оказа се, че именно тази друга известна личност е по-голямата сестра на Клои.

Ким Кардашиян се бе щракнала с майка си Крис Дженър в края на миналата година в тяхната къща със същата рокля на Wes Gordon.

Ким се бе спряла на изчистен модел сандали на Tom Ford. Секси визия на г-жа Кардашиян-Уест се допълваше перфектно от тъмната ѝ коса и опушеният грим.

Четете още: Шок: Бившият баща на Ким Кардашиян ще става жена!

Много ни е трудно да определим на коя от двете сестри й стои по-добре дрехата. Гласувайте за своята фаворитка в анкетата по-долу!

* роклята на Wes Gordon