Ако ще се правите на недостъпна – поне научете правилата на играта

Всички са чували старата истина „Ако искаш да предизвикаш интереса на един мъж, прави се на недостъпна”. В това и в наши дни все още има някаква истина, но не го възприемайте съвсем буквално.

Мъжете и жените разбират различно понятието „да се правиш на недостъпна”. За вас то може да значи, че задължително трябва да откажете първия път на един мъж, каквото и да ви предложи или попита. И дори, че трябва да го отминете като пън, за да го накарате да се амбицира да ви накара да го забележите..

Това изобщо не работи при повечето мъже. Дори е объркващо и даже леко обидно.

Успешният начин да се правите на недостъпна е да покажете поне искрица интерес към мъжа и след това вече да го играете срамежлива.

Усмихнете се, погледнете го, покажете му, че разбирате опита му да ви заинтересува. Може наистина да сте заета, когато ви покани на среща, но тогава му предложете друг ден или час.

Тази игра може да е както излишна, така и забавна. Просто гледайте да не го отблъснете още от самото начало и спрете, когато видите, че наближавате границата, при която той губи интерес.

Mъжете искат да бъдат обичани не заради това, което могат да ви осигурят

Някои жени се оплакват, че мъжете ги преценяват единствено по външния им вид. Но мъжете не са единствените, които го правят.

Ако жените не искат да бъдат оценявани само по външния си вид, мъжете пък не искат да бъдат ценени единствено заради социалния им статус и портфейла им. Или поне една голяма част отинтелигентните мъже и жени се дразнят от такъв подход.

Всеки мъж може да сподели от опит как е излизал с поне една жена в живота си, която е очаквала винаги той да плаща всички сметки. Сигурно сте чували поне веднъж и историята как някоя жена, която очаквала мъжът да я черпи навсякъде, в крайна сметка се оказала с по-голяма заплата от неговата. Е, обидно е.