Преди броени дни Ана Дела Русо и Джиована Батаглия се появиха на събитие, организирано от модна къща Miu Miu, с една и съща ефектна рокля от последната пролетна колекция на Prada.

Да стоиш на червения килим до дама, облечена в абсолютно същия тоалет като твоя – доста неловка ситуация. Тъй като двете звезди са приятелки, предполагаме, че дублирането на дрехите им е било предварително уговорено.

Е явно и двете дами силно са копнеели да изразят любовта си към въпросната рокля с гримирано женско лице. Напълно ги разбираме тази екстравагантна дреха, вдъхновена от шика на 60-те години и характеризираща се с типичния за Миуча Прада ироничен почерк, е просто великолепна.

Главната редакторка на японския Vogue бе съчетала роклята с аксесоари също част от пролетната колекция за 2014 на , а именно ефектни токчета с камъни, калцуни и украшение за коса с голямо перо.

Визията на Джиована пък се завършваше от черен чорапогащник, светли сандали на ток със златисти декорации и червена клъч чанта.

Дами, какво мислите за появата на двете звезди с една и съща рокля? А според вас на коя й отива повече? Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу или я подкрепете чрез коментар.