Автор
Woman.bg

Две бременни блогърки и техните червени рокли

Със сигурност сте чували, че високите токчета са противопоказни при бременност. Бъдещите майки често носят обувки, които не са подходящи за състоянието им с желанието да изглеждат красиви, стройни и елегантни.

Но според специалистите високите токчета натоварват гърба, както и ставите на колената и глезените.

Поради хормона релаксин, който се отделя по време на бременност, сухожилията се разтягат и разхлабват, правейки таза по-гъвкав за идването на бебето на бял свят. Носенето на високи токчета може да увеличи болката ниско долу в гърба до непоносимост.

Всяка бъдеща майка, която не изпитва болки ниско долу в гърба и не се напряга, носейки любимите си обувки, няма причина да не продължи да се възползва от тях и по време на бременността. Съветваме ви все пак да не прекалявате с носенето на обувки на висок ток, а и да се ориентирате към по-ниски обувки с оглед да ви е по-комфортно и удобно.

Попаднахме на две прекрасни визии на две бременни блогърки, които искахме да споделим с вас.

Техните тоалети са изискани и красиви, подходящи за по-специални случаи и биха могли да ви послужат за пример, ако и вие сте бременна в момента и високите токчета на са проблем за вас!

И двете красавици са заложили на червени рокли, но с различна кройка. Ще отбележим, че Rach Parcell от http://pinkpeonies.com/ е в осми месец, а Jessie Chanes от http://seamsforadesire.com/ е в шести. И двете изглеждат толкова щастливи и красиви!

Rach се бе спряла на модел по тялото с дължина до коляното, подчертавайки бременното й коремче. Стилната й визия бе допълнена от класическ и модел обувки в телесен нюанс на Christian Louboutin и дамска чанта на Saint Laurent.

Четете още: Пролетна визия: Цветна експлозия

Червено червило и нежен маникюр допълваха стилната й визия.

Да, удобните дрехи трябва да са приоритет на всяка бременна жена, но това не ви пречи да се обличате добре и с вкус, стига да подберете подходящите дрехи за вашата „нова“ фигура.

Красивата брюнетка Jessie демонстрира една прекрасна лятна визия с дантелена рокля разркроена в долната част.

Четете още: Полата с леопардов принт

Черни сандали на Mango и сладка дамска чанта на The Code допълват семплата й визия.

И тя е заложила на червено червило и червен маникюр. Не можем да преценим коя от двете визии ни допада повече, затова ни помогнете и споделете мнението си по-долу.

Както виждате, не е трудно една бременна жена да излежда добре и същевременно да се чувства комфортно в променящото й се тяло. Ако сте се спряла на обувки с висок ток за специално събитие е добре да носите със себе си резервен чифт обувки на равна подметка, за да не натоварвате тялото си.