От години Дженифър Лопес се е превърнала в еталон за сексапил и блясък.

44-годишната певица и актриса е огнена и дръзка не само в музикалните си видео клипове, но и на всяка една от светските си изяви. А за да не сме голословни, ще ви представим две от последните визии, които Джей Ло демонстрира като съдия в музикалното риалити American Idol, защото те нагледно и най-точно илюстрират нашето твърдение.

Вижте визиите:

Първият облик на певицата се открояваше с изящна дълга рокля от тазгодишната есенна колекция на Blumarine, която умело съчетава в едно изтънчената визия и ефектното излъчване.

Четете още: Тази Дженифър и тези секси обувки!

Ефирната рокля с цветни ивици е истински шедьовър - едновременно секси и закачлива, идеално вписваща се в дръзкия, но несъмнено елегантен стил на обличане, който латината обожава да демонстрира. Джей Ло разбира се бе обърнала внимание и на детайлите, съчетавайки тоалета си красиви сандали от и потапяйки устните си в червено блаженство.

Четете още: Допада ли ви: Деним визията на Джей Ло?

Втората визия на певицата пък се характеризираше с ефектен ансамбъл от две части, дело на Emmanuel Ungaro.

Поради специфичния си принт и кройката си, силно подчертаваща фигурата, въпросният тоалет е дреха, която голяма част от звездите биха се притеснили да облекат. Но не и Джен. Тя не само носи ансамбъла, но и го превърна в оръжие, умело подчертаващо нейната женственост, увереност и стил.

Четете още: Стилните визии на Джей Ло през 2015-а