Автор
Woman.bg

Двама нови партньори ще подкрепят благотворителната програма на Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори за 2013 г. ''Бизнес и образование – ръка''

Банка ДСК и Сити Клиник се присъединиха към благотворителната програма „Бизнес и образование – ръка за ръка”, която е част от Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори за 2013 г.

Банка ДСК се ангажира да осигури месечни стипендии за обучение за всеки от отличените кандидат-студенти сираци, а най-новата и модерна болница в София Сити Клиник ще им предостави здравен пакет, който включва профилактични прегледи и изследвания.

Благотворителната програма „Бизнес и образование – ръка за ръка” ще подкрепи първите трима с най-висок успех кандидат-студенти сираци, които кандидатстват във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) - ще им бъдат осигурени четиригодишни стипендии за образование и обучение във ВУЗФ, а след приключване на образованието на отличените студенти ще се осигури и възможност за тяхното кариерно развитие.

Част от инициативата вече са ЗАД "Виктория" и „Българската асоциация на пострадали при катастрофи“, която ще заплати шофьорските курсове на успешно класираните деца с високи резултати. Агенцията по заетостта се ангажира да съдейства за осигуряване на професионална заетост на успешно завършилите програмата.

Официалната церемония по връчването на Годишните бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори за 2013 „Бизнес и образование – ръка за ръка”. ще се състои на 14 май 2014 г. от 19.00 часа в Кемпински хотел Зографски.