Автор
Woman.bg

Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи за „брат си“

Боби Кристина – дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън, се омъжи за Ник Гордън, съобщава "Мирър“.

Кристина сподели снимка, на която се вижда как двамата с Ник държат ръцете си, а на пръстите им се забелязват халки. 20-годишната Боби допълни изображението и с хаштаг "щастливо женени“.

Боби Кристина, която бе на 18 години, когато майка й почина през февруари 2012, се сгоди малко по-късно през същата година за семейния приятел Ник Гордън.

На младата дама многократно й се налагаше да защитава връзката си с Ник.

Четете още: Дъщерята на Уитни Хюстън отмени годежа си

"Писна ми да чувам как хората казват „У, тя е сгодена за брат си“, „Ако Уитни беше жива, дали щеше да приеме това“. Нека изясним нещо – ние с Ник не сме истински брат и сестра, а и не ми е осиновен брат. Майка ми никога не го е осиновявала. Майка ми беше тази, която преди казваше, че е сигурна, че един ден с него ще имаме романтични отношения“, сподели Кристина във „Фейсбук“ още през 2012, когато годежът на двойката се превърна в тиражирана новина от медиите.

Боби Кристина и Ник се запознали още като деца, когато Уитни Хюстън започнала да се грижи за момчето.

Двойката имаше своите тежки моменти. Дори развалиха годежа си за известно време, но се оказва, че сега отново са щастливи заедно.

"Да, връзката ни може да не е перфектна. Имахме и ще имаме своите трудни моменти – като във всяка връзка“, коментира още тя, цитирана от "Мирър“.

Все още няма друго официално потвърждение на новината.