Автор
Woman.bg

Дъщерята на Уитни Хюстън била ранена, преди да я открият в безсъзнание

Полицията на американския гр. Атланта е започнала разследване на инцидента с единствената дъщеря на покойната американска певица и актриса Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун, която продължава да е в кома, съобщи телевизионният канал SBC.

"Полицията започна разследване в Джорджия. Единствената дъщеря на Уитни Хюстън и Боби Браун продължава да е в кома" – се казва в съобщението на телевизионната компания.

Следователи проверяват версията за възможни противоправни действия от страна на приятеля на Боби Кристина - Ник Гордън. Сайтът за знаменитости TMZ информира, че по тялото на Боби Кристина Браун са открити рани, от които се е заинтересувало следствието.

Четете още: Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи за „брат си“

Двадесет и една годишната Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж.

В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка. Трагедията с Боби Кристина се разиграва броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го получава с навършването на 21-годишна възраст.

Четете още: Боби Браун се надява на чудо