Автор
Woman.bg

Дъщерята на Ким Бейсинджър захвърли дрехите (снимки 18+)

Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсънджър даде най-еднозначния знак, че вече е голямо момиче.

19-годишната холивудска рожба захвърли всички дрехи в секси фотосесия с призива: "Не ме сравнявайте с майка ми! Аз не съм нея!", информира News7. Новоизлюпилата се моделка признава, че страда от постоянните критики затова, че не е пълно копие на своята знаменита майка, която беше безспорен секссимвол на своето поколение.

Младата Айрланд Болдуин пусна черно-белите фотоси в Instagram профила си и направи болезнени признания, че все още не се чувства комфортно пред обектива. Макар това да не личи от перфектните фотографии, Айрланд казва, че зад тях се крият редица притеснения. Само преди няколко години таблоидите подхвърляха нейни снимки с тежки критики към фигурата й.

Днес обаче повече от очевидно младата блондинка има всички основания да изгради самочувствието, достойно за една Болдуин-Бейсънджър. Айрланд показва спорното и стегнато тяло. "Разбира се, че получавам коментари затова как не ставам за модел, че съм твърде непривлекателна, твърде висока( 188 см) и да не съм размер 0008."

"Борих се с много комплекси относно тялото си и липсата на увереност. Позирането наистина може да ти помогне да се почувстваш по-красива. Често се случва да ме сравняват и с майка ми, което ме води до смисъла на този пост. Аз не съм моите родители. Майка ми е една от най-красивите жена на света. Тя е 178 см висока, аз съм 188 см. Тя е апетитна и ранима, аз съм спортна натура и... по любовта. Аз имам пищно дупе, тя стегнато дупенце!". С тези думи и с изкусителната фотосесия Айрланд тегли условно чертата на всичко досега и направи ясна заявка да бъде себе си, в този пълен с копия шоубизнес.