Лято, жега и дънки – не особено добра комбинация, нали? През топлите дни се опитваме да избягваме всичко по-тясно, плътно и затворено, залагайки на ефирни и леки тоалети.

Незаслужено обаче в дъното на гардероба захвърляме дънките. Има начин да носим любимата си ежедневна дреха, без да се чувстваме като в дънков затвор.

Изберете ластични дънки

Вече се предлагат ластичи дънки, изработени от памук и известно количество ликра, което ги прави най-подходящите, удобни, „дишащи“ панталони за лятото. Подробно разпитвайте консултантите в магазините и не правете компромис с материята, ако искате качествени дънки.

Смело със светлите цветове

Цветът на дънките през лятото е също толкова важен, колкото и материята. Сами се досещате, че черните дънки ще привличат повече слънце и тогава сауната ви е в кърпа вързана.

Носете широки дънки

Супер сладко и секси е да видиш жена с дънки, сякаш заети от гардероба на приятеля ѝ. Ако пък са съчетани с къс топ и нежни токчета или кецове, тогава гледката става впечатляваща.

Раздърпани дънки For Live

Гръндж стилът се нарежда сред най-любимите трендове на младите по света. И преди, и сега, раздърпаните, срязани или просто протрити дънки са страхотен вариант за прохладен и фънки завършек на един летен тоалет.

Къси дънкови панталонки

Е, как без тях?! Една от най-удобните дрехи, която е просто задължителна за лятото.



Дънкови полички

Полите от дънков плат сякаш поизостанаха в движението на модните тенденции през последните няколко сезона, но точно вие може да сте онези импровизаторки, които да ги върнете към бляскав, летен живот. Всички обичаме дънковите поли и искаме да си ги носим, пък!

Дънково елече и ризи без ръкав

Те са срад най-големите хитове в дамския гардероб още от миналата година. Супер секси дрехи, които са съчетават безпроблемно с почти всичко.