Ким Кардашиян се опитва по всевъзможни начини да привлича вниманието върху себе си.

Съпругата на Кание Уест и майка на малката Норт не може да живее без коментарите по неин адрес и папараците, които я следят непрестанно.

Риалити звездата е начело на класацията за най-секси фигура. Нейното пищно оформено тяло с добре изразени форми й спечели това признание сред много ценители на красотата.

Четете още: Ким Кардашиян е една горда мама!

33-годишната брюнетка не крие сочните си форми, тя ги излага на показ и се гордее с това, което природата й е дала.

Ким Кардашиян показва на света, че не се притеснява да подчертава фигурата си, като се появява с прилепнали дрехи по тялото. Пореден пример за нейното високо самочувствие е вчерашната й визия в Лос Анджелис.

Тя се бе спряла на сатенен панталон, бял корсет, който едва придържаше гърдите й и маслено зелено наметало от котюр колекцията на Ulyana Sergeenko за сезон пролет-лято 2014.

Какво ще кажете за дълбокото деколте на Ким?

Четете още: Ким Кардашиян и манията й по селфитата

Нека ви припомним, че само за 3-4 месеца звездата сваля около 11 килограма, за да се сдобие с пищната, но секси фигура, с която е известна.

За да постигне тази фигура след раждането на дъщеричката си, Ким се подлага на диетата на Аткинс, чрез която отслабва постепенно и здравословно, за да не навреди на кърмата си. Модната икона се храни най-вече с постни храни, здравословни мазнини, зеленчуци, плодове, сирене и много протеини.

Ким бе специален гост в предаването на Джими Кимел:

..