Автор
Woman.bg

Дрю Баримор не иска дъщеря й да позира за Playboy

Дрю Баримор отсега се е загрижила за морала на 15-месечната си дъщеря Олив, заявявайки, че ще направи всичко възможно да не тръгне по нейните собствени стъпки.

"Бихте ли позволили един ден дъщеря ви да се снима гола за Playboy", гласи един от въпросите, зададени на 39-годишната Баримор в интервю за АВС News. На което актрисата отговаря: "Ще се опитам да й повлияя да не го прави".

Четете още: Дрю Баримор: Тесните дрехи не са за мен

По повод на това, че през 1995 г. самата тя позира за Playboy, Баримор казва: "Това беше част от моя бунтарски период. Радвам се, че съм живяла пълноценен живот, преди да създам семейство, защото сега мога да се наслаждам пълноценно на новия си живот."

Баримор, понастоящем бременна със своето второ дете, се укроти едва след като стана майка.

Четете още: Дрю Баримор кара тежка бременност

Преди това тя имаше постоянни проблеми с алкохола и с наркотиците. Актрисата влиза за пръв път в клиника за лечение от алкохолна и наркотична зависимост, когато е едва на 13 години.

"Нямам угризения за онова, което съм правила в миналото. Но вече съм в друга писта. Сега вече съм майка. Животът - това е едно пътуване. Моето пътуване дотук не беше перфектно. Важното е пътуването оттук нататък. Бих искала да съм модел за подражание за моите деца", споделя Дрю, цитирана от БГНЕС.