Автор
Woman.bg

“Дрескод усмивка“ с премиера на видеото на 02 декември

Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus посветиха съвместната си песен на празничните герои от Holiday Heroes, а в заснемането на видеото всички се включиха безвъзмездно, за да помогнат на благотворителнат аинициатива.

Съвместното парче на Тони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus е едно от най-зареждащите мелодии в родния ефир. Преди броени часове приключиха и снимките към видеото на песента. Празничните герои решиха да заснемат позитивен коледен клип, който да покаже на цяла България колко красиво и зареждащо е да си усмихнат. Снимките на официалния клип приключиха във вторник. В мейкинга се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства.

„Дрескод усмивка“ е заснет в Zoom Box Center и Villa Victoria – Ловен Парк. Видео е заснето и режисирано от екипа на New Generation Arts – Павел Пенчев и Евгени Тодоров, които осигуриха и нужното техническо оборудване. За осветлението при заснемането на продукцията се погрижиха PRO Camera Rental. Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречният външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!”

„Дрескод усмивка“ е изцяло благотворителен проект. Всеки замесен е работил напълно безвъзмездно и в името на каузата на Holiday Heroes. Премиерата на песента ще е на 02 декември 2014, от 19:30 часа в клуб Bedroom Premium.