Автор
Woman.bg

Дрейк забрани на Риана контакт с Крис Браун

Дрейк забрани на половинката си Риана да разговаря с бившия си приятел Крис Браун ако иска връзката им да просъществува.

Изпълнителят на хита "Hold On We Are Going Home" е предупредил Рири, че настоява тя да прекрати всякакъв контакт с Браун. Говори се, че Дрейк вижда сериозна конкуренция в лицето на Крис и не е сигурен в любовта на барбадоската певица.

Обратно на тези твърдения, източник на в. "Дейли Стар" твърди, че Риана и Дрейк се забавляват в момента и че не гледат сериозно на връзката си. Просто Дрейк е дал на Рири да се разбере, че не му е приятен контактът ѝ с Браун, спряган за голямата любов на певицата. "Те никога няма да се разберат по този въпрос", коментира запознат със ситуацията.

Независимо от бурното им минало, Риана никога не е била в състояние напълно да прекъсне отношенията си с Крис, въпреки че през 2009г. по време на кавга между двамата, избухливият изпълнител жестоко преби певицата.

По-рано тази година, бившите гаджета подновиха контакта помежду си, което стана публично достояние и което пречи на Дрейк да се отпусне пред Рири и да забрави за Крис Браун.