Избраха Драг Куин в София в нощта срещу Никулден.

Първият конкурс за травестити носеше името “ID’s Drag Race”, по подобие на риалити формата, собственост на американската звезда в бранша – Ру Пол.

За да се забавляват бяха дошли над 300 гости, а мнозина желаещи не можаха да влязат в препълненият микс клуб, домакин на шоуто. Сред гостите бяха забелязани и звезди от шоубизнеса, певицата Йоана беше в компанията на стилиста Вили, който полага грижи за стайлинга на много певици в това число и Андреа. В заведението изпъкна и певицата Виолета, съпруга на Ники Китаеца, светският хроникьор и редактор на „Голямата Уста” Мондьо също бе сред гостите, най-отпред пред сцената се кипреше друг моден експерт с пиперлив език - Валентин Кулагин, пише Блиц.

Жури на конкурса бяха Елза Парини и бизнес дамата Ваня Червенкова. Третият съдия в журито бе избран чрез жребии от публиката. На тях се падна тежката задача да определят трите най-ефектни претендентки за короните, от шестте финалистки стигнали до конкурса.

След всяко изпълнение, кандидатките оставаха на сцената и трябваше да изслушат оценките, забележките или похвалите на съдиите.

Втора подгласничка или казано по нашенски трето място, корона и куп награди получи Малена Блонд, 22 годишна от Разград.

Милена Блонд

Първа подгласничка или второ място бе определено за Анита Хоанг, родена във Варна от смесен брак на виетнамец с българка. Тя също получи корона, почивка за двама и козметика. Тя се представи с ефектно изпълнение в компанията на двама танцьори с песента на Мария Илиева – „Играя стилно”.

Червенокосата Анита Хоанг

Победителката Кармен се окичи с голямата корона, и освен всички допълнителни награди тя ще се снима в специална фотосесия за календара на клуба за 2015 година. Тя успя да впечатли журито и обра овациите на публиката с ефектната си визия и грим, перфектно артистично изпълнение и непринуденост на сцената.

Победителката Мис Кармен