Аренби певицата Алиша Кийс е от малкото известни личности, които са ни голяма слабост и не можем да изтъкнем нито една негативна постъпка или изява, която да засенчи доброто ни мнение за нея.

От безупречен стил до невероятна кариера и майчинство, тази красива и талантлива изпълнителка доказва, че човек може да постигне всичко, което пожелае.

Божествената Алиша се появи на червения килим на наградите ARIA Awards в Сидни, Австралия, облечена в невероятна рокля по тялото на Stella McCartney.

Тази рокля попадна и върху други звездни тела, за които обаче ще ви разкажем малко по-късно...

Изискана, стилна и елегантна, носителката на 14 Грами награди сияеше по-силно и от Слънцето!

Дрехата с дължина до земята и прихваната с колан в кръста, й стоеше страхотно, подчертавайки женствената й фигура.

Чаровната звезда и майка, която има секси стегнато тяло с повече извивки, изглеждаше стилно и нежно в жълтата дреха на модната марка.

Алиша цъфти като цвете, а позитивната енергия, която пръска, е повече от заразителна. Но какво по-хубаво от това една звезда наистина да е звезда и извън светлините на прожекторите.

Междувременно малкият син на певицата прави своите първи стъпки в музиката.Алиша е записала малкия Egypt на уроци по пиано и барабани и дори планира да го вземе със себе си на музикално турне.

Певицата и нейният съпруг - музикалният продуцент Суис Бийтс са твърдо решени да предадат опита и таланта си на своя син.

"Иджипт има ясно чувство за ритъм. Вече свири на барабани и му харесва много. Обича да вдига шум по цял ден. Дори обмислям скоро да го заведа на мое турне", сподели изпълнителката, която издава дебютния си албум, когато е едва на 20 години.

Четете още: На коя й отива повече: Алиша Кийс или Селена Гомес?