Автор
Woman.bg

Достатъчно секси ли е саундтракът към "50 нюанса сиво"?

Още миналата година стана ясно, че основен акцент в саундтрака към „50 нюанса сиво“ ще бъде микс от песните на Бионсе Haunted и Ghost.

Самата певица се похвали неотдавна в Instagram, че е ангажирана със създаването на най-сексуалната и чувствена песен към първия от трите филми по романите на Е.Л. Джиймс.

„Имам късмет да работя за този Крисчън Грей“ бе коментарът ѝ в Twitter, с който Бионсе подчерта колко вдъхновяващ е бил за нея не само романът, но и главният актьор в лентата.

Критиците определят Haunted като интересен, но не досаттъчно сполучлив опит да бъде задмината най-сексуалната песен на всички времена – Justify My Love на Мадона.

Тъмните краски в мелодията и тексът на Haunted и Ghost отиват на мрачния, властен, но съкрушаващо чувствен разказ за една невъзможна любов. Поне според нас!

Как мислите вие – добра ли е музикалната интерпретация Бионсе на „50 нюанса сиво“ или можете да посочите и по-подходяща песен?

Замислили ли сте покупка на голям подарък за любимия човек? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.