Връзката на певицата Тейлър Суифт и актьорът Том Хидълстоун се задълбочава.

Двамата са официално заедно само от няколко седмици, но Том вече е запознал Тейлър с майка си. На снимки от събота в „Дейли мейл“ се вижда как влюбените се разхождат по плажа в Алдебърг, Англия, заедно с майката на актьора – Диана, сестра му Сара и детето ѝ.

Няколко дни по-късно Тейлър и Том отново бяха забелязани в компанията на майката на актьора - единият път отново се разхождаха по плажа, а другият бяха излезли на обяд.

Според източник на изданието Тейлър Суифт е много щастлива в новата си връзка, затова и не се притеснява от бързите темпове, с които се развива тя.

Припомняме ви, че новата холивудска двойка беше засечена за първи път в средата на юни, когато „Дейли мейл“ публикува снимки на влюбените по време на разходка по плажа на Роуд Айлънд, само две седмици след като Тейлър се бе разделила с Калвин Харис. Това в комбинация с близостта, която тя и Том Хидълстоун демонстрираха на Мет гала, накараха мнозина да мислят, че Суифт и Хидълстоун са имали интимни отношения още преди певицата да се раздели с диджея.

Дами, интересно ни е да разберем - допадат ли ви като двойка Тейлър Суифт и Том Хидълстоун, или певицата си отиваше повече с бившия си възлюбен Калвин Харис?