Ванеса е една от най-чаровните и усмихнати млади звезди, които с удоволствие следим. По-скоро й се възхищаваме. Тя има различен, смел и цветен моден стил.

Ванеса не се притеснява да поема рискове, що се отнася до тоалетите ѝ за светски събития, и в повечето случаи резултатът е страхотен.

Нека ви покажем вчерашната й визия, която много ни хареса, защото бе оригинална и подчертаваше страхотното й тяло.

Четете още: Прическа като на Ванеса Хъджинс

Ванеса вече може да се похвали с руси кичури и по-къса грива. Вълнистата прическа в ретро стил е супер актуална в момента.

Тя се бе спряла на къс черен топ, панталон с висока талия и широки крачоли и яке от деним преметнато на раменете. Комбинацията с черни сандали на висок ток и тънка каишка правеше цялостната визия по-шикозна и стилна.

Дългите й червени нокти правеха впечатление и дори напомняха за маникюра на Риана...

25-годишната актриса напоследък е чест гост на страниците на модни списания и телевизионни предавания. В едно от последните си интервюта тя сподели, че стилът й е претърпял метаморфоза от времето, когато е била на 16 и сега.

„Когато бях на 16 не ми стискаше да рискувам с модните течения. Придържах се към безопасните дънки и безлични тениски. Обичах модата и се възхищавах на хора, които си позволяваха да експериментират, но аз никога не си позволих този риск. Сега обаче съм готова да предприемам по-смели решения в облеклото си и това много ме радва“, сподели Ванеса.

Четете още: Така или иначе: Ванеса Хъджинс се изруси