Риалити дивата Ким Кардашиян несъмнено е една от звездите в съвременния шоубизнес, чийто моден стил е претърпял най-голяма трансформация през годините.

Преломен момент, силно повлиял стила на Ким, е запознанството на пищната арменка с рапъра Кание Уест, който неусетно успя да откъсне Кардашиян от обемните, силно топирани фризури, леопардовите щампи и пъстрите мини роклички.

Днес Ким може да бъде забелязана предимно в едноцветни тоалети с минималистичен дизайн, но въпреки изчистените и елегантни визии, на които залага, все още се случва модните й предпочитания да породят неодобрение у експерти и ценители. Причината е, че често пъти госпожа Кардашиян-Уест подбира прекалено впити тоалети, с кройка, неподходяща за тялото й.

Но не и на тазгодишното издание на Time 100 Gala, където Ким демонстрира една от малкото си визии, безупречно съобразени с пропорциите на фигурата й.

Четете още: Ким Кардашиян без грим и бельо

На въпросното светско събитие риалити дивата изглеждаше великолепно в черна вечерна рокля със златисти детайли от ламе и френска дантела. Изящната дреха, дело на Sophie Theallet, беше като излята върху тялото на Ким и умело разкриваше и подчертаваше преимуществата на тялото й, а именно пищния бюст и тънката талия.

Дизайнерското творение умело се допълваше от стилна прическа и грим, дело на коафьора Майкъл Силва и гримьора Марио Дедиванович. Майкъл споделя, че той и Ким единодушно са се спрели на загладена конска опашка с път по средата, защото тя е невероятно шик без да бъде натруфена, а и разкрива ефектна на деколтето от една страна, а от друга пленително си кореспондира с обемната долна част на роклята.

Гримът на Кардашиян пък се откроява с нейната любима комбинация, а именно драматичен "опушен" поглед в съчетание с nude устни.

Четете още: Приятели завинаги: Ким и дълбокото деколте