Автор
Woman.bg

Допада ли ви: Визията на Джейда Пинкет Смит

Свикнали сме да виждаме г-жа Смит, облечена в най-красивите и дизайнерски модни рокли, подчертаващи невероярното й тяло, но вчерашната й визия бе всичко друго, но не и елегантна и изискана.

Джейда, която междудругото е на 42 години, в последно време бива преследвана от фотографи и папараци, които се надяват да я хванат „в крачка“ с друг мъж или просто да документират живота й без Уил Смит.

Четете още: Модерното кожено яке

От доста време насам Джейда не се е появявала със съпруга си на публично място. Тя свали халката и промени драстично прическата си, по всичко личи, че красивата звезда се чувства необвързана.

Официално изявление по повод раздялата им няма. Нито Уил, нито Джейда са коментирали публично промяната в семейния си живот.

Прозрачен топ, прилепнали дънки, яке с капси, мрежести обувки и вързана коса на плитки – тоалет, който не би отивал на всяка дама.

Коментарите относно визията й не бяха много приятни, повечето гласяха Джейда да се облича и държи спрямо възрастта си и да не засрамва семейството си и двете си деца.

Ние не мислим, че трябва да крие ТОВА тяло:

Четете още: Така или иначе: Джейда Пинкет-Смит?