Автор
Woman.bg

Допада ли ви визията на 59-годишната Крис Дженър?

Майката на Ким Кардашиян, която се изявява и като мениджър на цялото семейство, обожава да приковава погледите към себе си. Крис Дженър определено не е от срамежливите жени!

Тя се появи в Париж, облечена от глава до пети в „Chanel”, все пак бе отишла на Седмицата на модата във френската столица, за да подкрепя по-малката си дъщеря и манекенка Кендъл Дженър, която дефилира за любимата модна марка на семейство Кардашиян.

* Крис Дженър с Карл Лагерфелд

* Кендъл Дженър

В този случай не Кендъл, а майка й бе звездата на събитието, появявайки се с черен прозрачен пантлон. Тя го бе комбинирала с черни сандали с тънък ток и нежна каишка. Изглежда поговорката „трай бабо за хубуст“ все още важи с пълна сила. Минусовите температури не стреснаха Крис, която гордо демонстрираше „модерната“ си визия.

Крис усилено се опитва да подражава на известните си дъщери и многократно е била засичана да носи тоалети, с които преди това Кортни, Клои или Ким са се появявали на светски събития.

Припомняме ви, че в края на септември миналата година Ким бе подбрала предизвикателен тоалет от прозрачна материя на Givenchy, който може да е послужил за вдъхновение на г-жа Дженър.



* Ким Кардашиян, Кание Уест и малката Норт Уест по време на Седмицата на модата в Париж през септември 2014-а

Какво ще кажете за черно-бялата визия на 59-годишната Крис?

Четете още: Ким открадна визията на малката си сетра