Автор
Woman.bg

Допада ли ви: Тоалетът на Бионсе от рождения ден на Мишел Обама?

На 18-ти януари Мишел Обама навърши 50 години, които отбеляза с лъскаво парти в Източното крило на Белия дом.

Президентското семейство искало празненството да протече под пълно медийно затъмнение, за това на гостите им било забранено да публикуват снимки в социалните мрежи снимки от вечерта.

Е, изглежда не всички са успели да устоят на изкушението - Дженифър Хъдсън сподели с последователите си в Twitter, че е "прекарала страхотна вечер в компанията на президентското семейство във Вашингтон", а Бионсе дори качи кадри от партито.

Бионсе е била не само специален гост на 50-тия рожден ден на първата дама, но и е взела участие в програмата на вечерта заедно с Джон Леджънд, на когото се паднала честта да изпълни Happy birthday докато в залата влизала тортата.

Бионсе с едно от кучетата на семейство Обама

Четете още: Феминистката Бионсе

На рождения ден на Мишел Обама са присъствали над 300 гости - политици, бизнесмени, спортисти, звезди от шоубизнеса. Сред тях се открояват имената на сър Пол Маккартни, Дженифър Хъдсън, Самюел Джаксън, Ашли Джъд, Бионсе и Джей Зи, вицепрезидентът Джо Байдън, Бил и Хилъри Клинтън и др.

На серията от снимки, които Бионсе качи в блога си в Tumblr, се вижда сценичната визия, която тя е подбрала за 30 минутното си изпълнение по време на празненството, а именно секси мини рокля с пищен дизайн от Randi Rahm, светли токчета, бижута от Lorraine Schwartz, окъпани в изкрящо розово устни и чувствена вълниста прическа.

Четете още: Вижте как Бионсе прекара Нова година (снимки)

Обичаме Бионсе, но не сме сигурни, че е избрала най-подходящата рокля за своето представяне. Все пак партито, на което присъства, се провежда в Белия дом, а не в някой нощен клуб.

Вие какво мислите за тоалета на R&B кралицата, дами?