Припомняме ви, че само преди дни Риана пусна първия си сингъл "Four Five Seconds" от бъдещия си албум. В записа на композицията участват Кание Уест, сър Пол Маккартни, както и продуцентът и хип-хоп изпълнител Ty Dolla $ign.

Сър Пол Маккартни не пее, а свири мелодично на китара. Чуваме гласовете на Риана, Кание Уест и Ty Dolla $ign. Певицата лично съобщи на феновете си за записа, като написа на страницата си в Туитър: "Първа възможност да видите новата ми музика!".

Освен новото парче, решихме да ви покажем и най-новата стрийт визия на попзвездата, която ще стане на 27 години след месец.

Не останахте много очаровани от ето тази визия на Риана, която бе комбинирала анцуг, елегантни сандали и къс топ за своя разходка из Лос Анджелис.

Риана винаги е била сред най-провокативните, но и най-сексапилни знаменитости.

Барбадоската красавица направи впечатление с естествената си красота и един необичаен тоалет. Но това не е нещо ново за Риана. Тя обича нестандартните цветови комбинации и си пада по по-необичайни тоалети и аксесоари.

Звездата бе засечена на излизане от ресторант La Scala в Калифорния, а визията й се състоеше от сива блуза и пола с висока талия и цепка в предната част на J. W. Anderson, малка дамска чанта Louis Vuitton и обувки на дебела платформа на Alice + Olivia.

Четете още: Как да носим дънки с широки крачоли

Замислили ли сте покупка на нови спортни обувки? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече тук.