Автор
Woman.bg

Допада ли ви: Стрийт визията на Кара Делевин?

Британката Кара Делевин е едва на 22 години, но може да се похвали с впечатляваща модна кариера. Тя е един от най-желаните модели в момента и работи за едни от най-известните дизайнерски марки.

Тя е участвала в рекламни кампании за марки като Zara, Chanel, H&M, Burberry и още много други. Неведнъж е била лице на корицата на Vogue и други модни списания по цял свят.

Топмоделът застана пред обектива на Карл Лагерфелд за уникална рекламна фотосесия на бразилския бранд за обувки „Melissa“.

Британското издание на „The Telegraph” се впуска в банковите дебри на младата звезда и твърди, че Кара печели по минимум 11 хиляди долара дневно! Впечатляваща сума за 22 годишно момиче, не мислите ли?

Кара омагьосва със сериозен, но мистериозен поглед и стройно тяло, които се превръщат в коз по пътя на успеха й.

Нейната запазена марка са гъстите й вежди, които се превърнаха в тенденция през 2013-а. Според Кара баба й е имала най-красивите вежди на света. Нека ви припомним, че преди броени дни манекенката сподели снимка на баба си Анджелина Делевин в своя профил в Instagram, която почина миналата година на 102-годишна възраст.

Облечена в най-скъпите и красиви дрехи на известни дизайнери, рекламирайки парфюми и обувки, Кара е навсякъде.

Г-ца Делевин винаги е изключително стилна за официални събития, спирайки се на елегантни макси рокли по тялото с неочаквани акценти по тях.

Извън светлините на прожекторите и модните ревюта блондинката залага на удобни и небрежни дрехи за своето ежедневие.

Тя бе щракната на разходка в Лос Анджелис, облечена с къси панталонки от деним, сив потник, черно яке и мараотнки. Косата й бе вързана в конска опашка, а слънчевите очила допълваха стрийт визията й.

Четете още: Най-популярните модели през тази година