Рита Ора е от известните дами, които винаги правят впечатление с външния си вид. Нека не забравяме, че тя е талантлива, изключително секси и ексцентрична.

В момента Рита е ментор в британското риалити предаване "The Voice", където е обкръжена от преуспели мъже музиканти (Том Джоунс, Will.I.Am и Рики Уилсън), което по думите й я кара да се чувства горда.

ВИДЕО:

24-годишната блесна на премиерата на The Voice в Лондон в синя рокля, с която привлече всички погледи към себе си.

Четете още: Секси Рита Ора на корицата на Glamour

Припомняме ви, че русокосата звезда се присъедини към актьорския състав на филма "50 нюанса сиво".

Рита ще изиграе ролята на Мая - осиновената сестра на Крисчън Грей. Тя си партнира с Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, които влизат в главните роли в предстоящата екранизация – тези на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. Лентата трябва да излезе по кината на 13 февруари 2015г.

Актьорските изяви на Ора включват участие в британския филм от 2004 г. Spivs, както и кратка поява в "Бързи и яростни 6". Певицата е позната и на модния свят, след като бе избрана за лице на модната линия на Мадона Material Girl, а след това и за новото лице на марката Rimmel за 2014.

И нека се върнем към зашеметяващата визия на Рита... Сатенената дреха й стоеше като излята, подчертавайки сексапилната й фигура. Висока цепка и дълбоко деколте накараха почитателите й да я засипят с положителни коментари.

А черни сандали с тънък ток допълваха елегантана й визия.

Харесва ли ви как изглежда Рита?

А ето какво сподели Рита за жените в музикалната индустрия: „Да пробиеш в музикалната индустрия е много по-трудно за жените, отколкото за мъжете. Мъжете водят по-различни битки, а жените трябва постоянно да доказват себе си“.

Красивата звезда изрази мнение, че жените в музикалната индустрия трябва много по-силно да се подкрепят.

Четете още: В гардероба на... Рита Ора