Ким Кардашиян притежава едно от най-известните дупета в съвременния шоубизнес.

Според мнозина реалити дивата дължи своята популярност единствено и само на него. Въпреки че Ким от доста време насам се опитва да докаже, че това не е вярно, друга тема е, дали успява или не, тя много добре знае, че пищните й извивки действат като магнит на папараците. Именно поради това, жадната за медийно внимание госпожа Кание Уест, не пропуска възможност да демонстрира на света знойните си форми.

Поредният удобен момент, предоставящ на Ким възможността да покаже на обществото извивките си, бе представянето на новия й парфюм Fleur Fatale, състояло се вчера в Мелбърн, Австралия. Тогава известната дама буквално остави насъбралото се множество от репортери без дъх, появявайки се с ултрасекси розова латексова рокля.

Дръзкият тоалет, който е дело на дизайнера Atsuko Kud, разкриваше огромния бюст на Ким Кардашия и ефектно подчертаваше тялото й. Ако трябва да сме точни, "подчертаваше" е доста меко казано, всъщност роклята бе толкова впита в тялото на звездата, че се чудим как тя въобще е успявала да върви и диша, облечена в нея.

Дами, интересно ни е да разберем какво мислите за визия на Ким? Допада ли ви?