Ким Кардашиян многократно е демонстрирала любовта си към малката й принцеса Норт. Бебчето на Ким и Кание е на малко повече от годинка и бавно, но славно се превръща в една от най-известните млади личности.

През последните седмици Ким стана жертва на негативни коментари от фенове и жълтата преса, защото все по-рядко бе забелязвана с дъщеря си.

Тя бе засична на разходки и срещи с приятели и семейството си, но не и с Норт и това не остана незабелязано от медиите.

Трябва обаче да отбележим, че на последната си почивка в Мексико Ким бе благосклонна към дъщеричката си и реши да я вземе със себе си да й покаже „как мама се отдава на пълен релакс и спокойствие“.

33-годишната звезда се бе постарала отново да изпъкне, подбирайки жълт бански костюм за пищната си фигура. Изглежда снимките са правени от далечна дистанция и не се виждат ясно сексапилните й извивки, но сме сигурни, че в най-близко бъдеще самата Ким ще се похвали със заслужената почивка в социалната мрежа. А после ние ще ви ги покажем!

Прави впечатление, че Ким е фокусирана повече върху себе си, отколкото върху Норт. Изглежда й омръзна да бъде грижовна майка и бързо прехвърли отговорностите на детегледачка, която може да бъде видяна на почти всяка една снимка.

Четете още: Грим като на Ким Кардашиян

Четете още: Похарчила $ 30 хил., за да прилича на Ким Кардашиян