Автор
Woman.bg

Добро утро, красавици: Сутрешни снимки на звездите

Свикнали сме да ги виждаме в пълния им блясък – с прецизно подбрани тоалети, прически, направени от професионални фризьори и безупречен грим.

Но как изглеждат любимите ни звезди в домашна обстановка – сутрин, когато едва са станали от леглото? Хубавиците не крият отговора и смело публикуват в Instagram свои снимки директно от възглавницата.

На почитателите на съвременните звезди не им се налага да гадаят какво лице се крие под публичния образ на известните личности. Прочути актьори и певци с удоволствие показват какво представляват в ежедневието си и дори ни позволяват да надникнем под одеялото им, за да видим как си почиват от натоварения график и безкрайните светски мероприятия.

Четете още: Кому е нужно: Ким издава книга със селфита!


„Първото ми селфи за Instagram. Ранна сутрин. Без грим“ - така е коментирала Меган Фокс тази своя снимка. Облечена в домашен халат 28-годишната актриса, която е и майка на две деца, изглежда даже по-привлекателна, отколкото с пищните тоалети, с които сме свикнали да я виждаме. Леко вълнистата коса е напълно уместна и на червената пътека, както и безупречната кожа и изразителните вежди. Може би само съненият поглед издава Меган, че преди малко е станала от леглото.

Четете още: „Фитнес“ селфи

Бионсе, която никога не си позволява да се покаже пред хора в небрежен или неизпипан до най-малки подробности вид, също не е устояла на изкушението и е споделила своето сутрешно селфи. И това не ни учудва - „домашната“ Бийонсе изглежда ако не божествено, то поне царски. В този момент певицата сигурно си е повтаряла наум вече прочутата строфа то нейна песен „I woke up like this”. Да – Бийонсе се събужда именно такава и показва с личния си пример, че да бъдеш красива означава да се обичаш и да бъдеш себе си.

Снимайки се сред възглавниците и чаршафите една от хубавиците от семейство Кардашиян – Кендал Дженър – е решила да закрие с ръка лицето си, което и без това често виждаме на снимки. Този жест обаче ни дава възможност да видим отблизо идеалния маникюр на Кендал – ноктите й са украсени с необичаен френски маникюр с бежова основа и черни връхчета.



Лейди Гага е почти неузнаваема на своите сутрешни селфита – на тях тя се превръща в Стефани Джерманота (истинското й име). Няма и следа от „кралицата на чудовищата“, виждаме само добре поддържана коса, безупречна кожа и ясен поглед – с две думи едно най-обикновено и много красиво момиче.