Автор
Woman.bg

До три пъти повече минути за разговори и интернет предлага Мтел с тарифите Мтел Трансфер

През септември и октомври тарифните планове Мтел Трансфер ще се предлагат с нови условия, които ще донесат на клиентите до три пъти повече национални минути за разговори и мобилен интернет. Месечните такси остават непроменени и предложенията са в сила при сключване на договор за две години както за нови, така и за съществуващи клиенти на оператора.

Преференциалните условия варират в зависимост от съответния Мтел трансфер план.

При Мтел трансфер XS телекомът предлага допълнителни 50 национални минути за разговори и 100 МB интернет, които ще бъдат добавени към вече съществуващите условия. При Мтел трансфер S националните минути за разговори се покачват с 50% и стават 300, а обемът данни 225 MB.

Повишението в обема на предлаганите минути и интернет при Мтел трансфер М е двойно. Минутите в пакета стават 600, а количеството мегабайти 1500. Най-сериозният бонус от минути и интернет предлага Мтел трансфер L. Пакетът предоставя три пъти повече минути за разговори и мобилен интернет. Броят на минутите е 1800, а мегабайтите интернет 4500. С този тарифен план потребителите могат да закупят смартфона Samsung Galaxy Trend Plus само за 49,90 лева.

Мтел трансфер позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Абонамент за тези тарифни планове може да бъде направен и чрез онлайн магазина на компанията.

За Telekom Austria Group: Telekom Austria Group се търгува на Виенската стокова борса от ноември 2000 година. Групата е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти на всички пазари, на които оперира. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), Словения (Si.mobil), Хърватия (Vipnet), Сърбия и Македония (Vip operator), България (Мобилтел), Беларус (velcom) и Лихтенщайн (mobilkom Liechtenstein). Общият пазар на осемте държави обхваща около 41 милиона жители. В края на 2012 година общите приходи на групата са били 4,33 милиарда евро.

За Мобилтел: Мобилтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България, част от Telekom Austria Group. Днес телекомът с пазарен дял от 39% предоставя своите услуги на над 4,2 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 2,5 милиарда лева от основаването си през 1995 година. След придобиването на два от най-големите фиксирани оператори в страната през 2011 година, компанията се превърна в цялостен телеком доставчик. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия.