Въпреки че лятото е към края си и ние с шепи събираме последните слънчеви лъчи, все пак успяхме да намерим повод да запазим широките усмивки на лицата си.

Днешната онлайн находка, която мигновено оправи настроението ни, е новият онлайн магазин за здраве и красота – Farma.bg.

Разглеждайки въпросния сайт се убедихме, че това не е просто онлайн дрогерия, а истинско постижение в областта, предлагащо лекарства, хранителни добавки и козметика.

Впечатли ни не само богатият асортимент от продукти, но и фактът, че платформата е създадена с мисъл за клиента. Целта е да се улеснят работещите майки, които нямат време да обикалят аптеките, хората с проблеми с придвижването, както и такива, които се намират в провинцията и нямат достъп до необходимите им лекарства. За това Farma.bg доставя до всяко кътче на страната, а в София доставката се извършва в рамките на деня или експресна за два часа.

А за да превърне онлайн пазаруването в истинско забавление, Farma.bg предлага на своите клиенти възможността да спечелят ваучер с левова стойност 200 лева за продукти на Skincode и SVR. Разберете повече за промоцията ТУК!